× Почетна Оддалечени тимови Мобилност и клауд Вертикали Вести Вработување Контакт

EVER NEAR consulting on mobile cross-platform selection

EVER NEAR како консултантска компанија има спроведено истражување и споредба на алатки за развој на софтвер за повеќе мобилни платформи. Консалтингот е спроведен за Белгиска LOB консалтинг компанија. Истражувањето е направено со користење на POC за секоја од околините: PhoneGap, Cordova and Xamarin.