× Почетна Оддалечени тимови Мобилност и клауд Вертикали Вести Вработување Контакт
 

Вашиот оддалечен тим

Вашиот програмерски тим

MS Dynamics 365, AX и NAV, .Net, SharePoint, Mobile, HTML5, SAP BI, Java, PHP, Smalltalk, Тестирање

Вашиот тим за поддршка

Корисничка и техничка поддршка...

Повеќе
 

Вашите мобилни и клауд решенија

Cross-platform, Native, Apps, Sites, Rich Clients, Single-Page, Back-end on Azure, ERP Back-end, ALM/Scrum/Agile...

Повеќе
 

Вашите вертикали за иднината во MS Dynamics 365, AX или NAV

Архитектура на модули, пренос на облаците, мобилни или Front-end add-ons, контролни табли и исвештаи...

Повеќе

Вашиот центар за развој и поддршка

MS Dynamics 365, AX и NAV, .Net, SharePoint, Mobile, HTML5, SAP BI, Java, PHP, Smalltalk, тестирање, поддршка...
Повеќе

Вашите вертикали за иднината во MS Dynamics 365, AX или NAV

- Архитектура на модули
- Поставување на облаците
- Развој на вертикални модули
- Мобилини или Front-end add-ons за вашите вертикали
- Контролни табли и известувања за вашите вертикали


Повеќе

Подготвени? Започнете Денес!

контакт

Вести

DAX IMMO Support for Real-Estate Business

DAX IMMO е систем за водење на бизнис за компании ориентирани кон пазарот за недвижнини


Повеќе

18 ноем. 2014

EVER NEAR and the SAP BI suite

EVER NEAR има изградено консултантска пракса за водечкиот SAP BI пакет на Crystal


Повеќе

19 ноем. 2014

EVER NEAR consulting on mobile cross-platform selection

EVER NEAR како консултантска компанија има извршено истражувања и споредба на мобилни платформи и софтвер


Повеќе

6 фев. 2015